Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Ik ben Shadow, een Australische herder, en samen met mijn bazin Monique hebben wij onze droom waargemaakt! Sinds begin 2021 zijn wij namelijk begonnen met Shadow’s Passion, dé hondencoach van Oudewater en omgeving.

Maar laat ik je eerste even meenemen in het ontstaan van onze passie. Waar de meeste jonge meisjes lekker met de poppen aan het spelen waren of aan het oppassen op de buurkinderen, wilde mijn bazin aar één ding: Honden uitlaten! Ze liet honden van alle maten uit, kleine honden, grote honden, meerdere honden tegelijk. Het kon haar niet gek genoeg zijn…. Ook de sier van Cesar Milan stond standaard bij haar thuis aan en ze wist het zeker “Dit wil ik ook!”

Monique is een energieke en positieve jonge vrouw. Zij ziet geen problemen, maar levenslessen en uitdagingen, waar je kracht en groei uit kan halen. In haar eigen leven heeft zij zelf de nodige obstakels meegemaakt, maar doordat ze hard aan zichzelf is gaan werken, is zij de gelukkige en stabiele vrouw van nu geworden. Daar mocht ik ook bij helpen! Samen zijn wij namelijk de cursussen gaan volgen van Anniek Winters bij het hondengedragscentrum.

Monique helpt graag anderen om zijn of haar eigen kracht in te zien, waardoor ze ervaren dat alles mogelijk is! En dus ook dat jij weer in verbinding komt te staan met jouw eigen hond!

FOCUS

VERANTWOORDELIJKHEID

HELDERHEID

LIEFDE

Dus wil je verandering bij jouw hond zien? Dan ligt het begin bij jou!

Neem jij dus vrijblijvend contact met ons op? Dan gaan wij jullie helpen!