Hey, Hallo! Ik ben Monique van Shadow’s Passion en ik geloof in een wereld vol liefde en vertrouwen tussen baas en hond.

Zelf heb ik ook moeten leren hoe ik mijn hond netjes aan de lijn kon laten lopen en hoe ik het trekken en uitvallen naar andere honden kon voorkomen. Door veel training en ervaring heb ik dit onder de knie gekregen en deze kennis en ervaring heb ik gebundeld in mijn e-book.

Met deze 7 tips wil ik je helpen om ook jouw hond netjes aan de lijn te laten lopen en ontspannen wandelingen te hebben samen. Je leert onder andere hoe je je hond leiding kunt geven en hoe je om kunt gaan met prikkels van buitenaf. Uiteindelijk leidt het ertoe dat je niet meer bang hoeft te zijn en met vertrouwen samen over straat kunt.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een downloadlink in je mailbox. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag verder.

Veel plezier samen met je hond!

Monique van Shadow’s Passion