Hey hallo baas ben jij dit?

Jij hebt eindelijk de stap durven te zetten en hebt met zorg een leuke lieve hond uitgekozen. Een hond die echt bij je past! Alleen is een hond soms lastiger dan gedacht en loop je tegen gedragsproblemen aan…

  • Je hond valt uit aan de lijn
  • Je hond springt tegen visite aan
  • Je hond is bang of onzeker
  • Je hond is niet sociaal naar andere honden of mensen
  • Je hond heeft in huis een probleem

Je hebt op internet, facebook, Instagram, YouTube, of in een boek van alles gezien en gelezen, maar in de praktijk werkt het niet. Je hebt verschillende trainers gehad, of zelfs je hond intern laten opnemen, maar eenmaal thuis gebeurt hetzelfde. Je bevindt je in een cirkel waar jezelf niet uit kunt komen. Je begint te twijfelen aan jezelf of je wel de goede keuze hebt gemaakt om een hond in huis te nemen.

Je hebt zelf veel geprobeerd, maar je komt er echt niet uit…

Mijn missie is het taboe doorbreken en om jou als baas te laten praten waar je tegenaan loopt met je hond. Samen naar oplossingen te zoeken en het samen aan te pakken! Want jij verdient de beste relatie met je hond!

De 1e stap daarin kunnen we samen zetten in het coaching traject! Ik wil je graag helpen om weer samen met jou hond;

∞ de deur uit te gaan en dat hij of zij niet meer trekt aan de lijn

∞ met andere honden kan lopen zonder uitvallen

∞ visite te kunnen verwelkomen zonder geblaf

∞ een fijne thuis te bieden

Met andere woorden… Een hond waarmee je over het strand kan wandelen of lekker in het bos. Een hond die je gezellig mee kan nemen op het terras. Een hond waarmee je kan knuffelen en je je niet meer eenzaam meer voelt. Een hond waarmee je een vriend voor het leven hebt.

Voel jij aan alles dat je er klaar voor bent?

Bel me dan nu voor een kennismakingsgesprek op

06-15266484