Heb jij een hond met gedragsproblemen en zit jij eraan te denken om Shadow’s Passion in te schakelen voor hulp? Lees dan hier hoe Shadow’s Passion te werk gaat!

Ons eerste contact zal plaatsvinden via de e-mail, telefonisch (WhatsApp of een telefoontje) of via het contactformulier op onze website. Maak hierin duidelijk kenbaar waar je tegenaan loopt met jouw hond. Denk hierbij aan een hond die trekt aan de riem, uitvalt naar andere honden, overenthousiast of bijvoorbeeld waaks in huis is. Na het eerste contact maken wij een afspraak voor het eerste consult.

Tijdens de sessie van circa 90 à 120 minuten houden wij jou, als hondeneigenaar, een spiegel voor zodat er bewustwording over het eigen gedrag ontstaat. Dit samen met de kennis waarom de hond bijvoorbeeld uitvalt naar andere honden of trekt aan de riem, zal ervoor zorgen dat je inziet dat een andere houding en gedrag, een positief effect heeft op jouw hond. De coaching van Shadow’s Passion is ten alle tijden coaching op maat. Wat namelijk voor de ene hond wel werkt, werkt niet voor de andere hond!

Na de eerste sessie zal je zelf met het geleerde consequent aan de slag moeten blijven gaan. Veranderen doorvoeren, angsten doorbreken en vertrouwen winnen, doe je namelijk niet in één dag. Dit vergt tijd, inzet, consequentie, rust, liefde en doorzettingsvermogen van het hele gezin. Hierdoor zal je weer zorgeloos van je hond kunnen gaan genieten!

Inbegrepen bij het consult is een tweede afspraak, die wij de nazorg noemen. Dit moment vindt circa twee weken na het eerste consult plaats en duurt zo’n 30 minuten. Jij hebt dan twee weken de tijd gehad om met jouw hond te trainen en samen zetten we nog even de laatste puntjes op ‘í’. In de meeste gevallen is één consult voldoende met uitzondering van extreme gevallen (bijvoorbeeld extreme angst of agressie naar mens of dier).

Ben jij er klaar voor om weer in verbinding met je hond te komen? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Door los te laten en met groots vertrouwen in het onbekende te stappen, zul je ontdekken waar je werkelijk toe in staat bent!